Vacaturebank

Student gezocht – Stavers Belang

Belangengroep voor het Friese Stavoren, Stavers Belang, is op zoek naar een (of twee) student(en) die hen wil(len) helpen bij het opstellen van een beroepschrift tegen de vaststelling van een bestemmingsplan. De woningnood raakt met name jongeren en starters, zo ook in het Friese Stavoren. Er ligt een plan van een projectontwikkelaar om zo’n 35 woningen te realiseren, maar belangengroep Stavers Belang is van mening dat het project te weinig kansen biedt voor jongeren en starters. 

https://www.dorknoper.nl/_media/2857432/e56795caa9464d609fb95e8db3935f25/view

Stage Juridisch medewerker - ARAG
Ben je nog bezig met je studie en op zoek naar een stageplek? Kom stage lopen bij ARAG! Ervaar hoe het is om bij een dynamisch en klantgericht juridisch dienstverlener te werken. Loop stage op de juridische afdeling of bij een van de overige, ondersteunende afdelingen binnen ARAG. De teams bij ARAG zijn hecht en er is een informele bedrijfscultuur. Lees meer via:
https://www.arag.nl/werken-bij/stages/


Stage - Bout Advocaten
Wil jij ervaren hoe het is om in de advocatuur te werken? Kom dan stage lopen bij Bout Advocaten! Gedurende de studentstage loop je mee in de dagelijkse praktijk van onze advocaten. Je zult zittingen en gesprekken met cliënten bijwonen en krijgt de mogelijkheid actief mee te denken in lopende dossiers. Daarnaast schrijf je mee aan notities, adviezen en processtukken. We bieden je graag een veelzijdige stage aan waarbij je niet alleen de advocatuur, maar ook ons kantoor goed leert kennen. https://www.dorknoper.nl/_media/2538858/0e578ce0fcdd4cab998d115bc12ff21a/view


Advocaat-stagiair bestuursrecht - Damsté advocaten & notarissen

Heb jij je master in de richting van bestuursrecht afgerond en ben je collegiaal en betrokken? Pak jij zaken snel op en maak jij materie je vlot eigen? Ga aan de slag als advocaat-stagair bestuursrecht aan de slag bij Damsté advocaten. Naast het volgen van de beroepsopleiding ga jij direct aan de slag in de praktijk. Jij draait mee in de
volle breedte van de sectie Bestuursrecht en gaat snel, onder goede begeleiding, aan de slag met
jouw eigen dossiers. Lees meer via:https://www.dorknoper.nl/_media/2662990/910f20bf745a4708bfccf148c74a9dc6/view


Vacature (Junior) Jurist Bestuursrecht - ARAG
Als Jurist Bestuursrecht maak jij het verschil richting de klant. Een jurist die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving waar kwaliteit en productiviteit goed samen gaan. Klinkt dat als een interessante uitdaging? Dan gaan we graag in gesprek! Lees meer via:
https://www.arag.nl/werken-bij/vacatures/ervaren-jurist-bestuursrecht/


Stage Onderzoek en advies - KWINK
De maatschappelijke waarde van publieke organisaties vergroten: dat is waar KWINK groep aan wil werken! Daarom helpen we publieke organisaties te reflecteren op het waarom, het wat en het hoe. We zijn gespecialiseerd in het evalueren van beleid en het bieden van strategische advies. Heb jij je bachelor afgerond en word jij enthousiast van onderzoek? Lees dan meer via:
https://www.dorknoper.nl/_media/2481820/cdaeba73784941358377c4c983ae197d/view


Traineeship provincie Groningen - Vonk
Ben jij klaar om jouw talent in te zetten voor de provincie Groningen? Start dan met het traineeship van Vonk en werk mee aan de toekomst van de provincie. Tijdens het traineeship houdt jij je bezig met verschillende opdrachten en neem je ook een kijkje in de keuken bij een andere overheidsorganisatie. Meer weten of wil je solliciteren? Ga dan naar:
https://www.werkenbijprovinciegroningen.nl/trainees


Traineeship jurist VTH - Xstate
Ben jij een gedreven starter met interesse in de juridische sector? Start dan met het traineeship VTH bij Xstate. Het traineeship biedt een mooie kans om je te verdiepen in diverse juridische aspecten, met speciale aandacht voor het omgevingsrecht en de ruimtelijke ordening. In samenwerking met de Bestuursacademie Nederland helpt Xstate je verder om te ontdekken en leren in het juridische werkveld. Neem de stap en word een juridische professional!
https://www.dorknoper.nl/_media/2501891/615457739a454505b0673b09db08960f/view


Stage  juridische zaken - Ministerie van Justitie & Veiligheid
Meelopen op de afdeling juridische zaken van het Ministerie van Justitie & Veiligheid? Kom dan stage lopen! Tijdens de stage houd jij je bezig met juridisch advies geven over nieuw of bestaand beleid aan collega beleidsmedewerkers. Je zoekt bijvoorbeeld uit hoe wet-en regelgeving in elkaar zit of stelt een juridisch product op, zoals een mandaatbesluit, ministeriële regeling, instellings- en aanwijzingsbesluit of machtiging. Je adviseert bijvoorbeeld over de reactie op een burgerbrief met een juridische vraag of behandelt van een verzoek om inzage op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees meer via:
https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/juridisch-stagiair-e-wo-bij-het-ministerie-van-justitie-en-veiligheid-JUSB-2023-0599#0


Advocaat-medewerker bestuursrecht - Damsté Advocaten & Notarissen

Ben jij beëdigd advocaat en heb jij naast een afgeronde beroepsopleiding ruime ervaring als jurist
binnen het bestuursrecht? Wil jij deze ervaring verder uitbouwen binnen ons fullservice kantoor? Lees meer via: https://www.dorknoper.nl/_media/2663049/fff48b55f07f49238fff100e132a3de4/view

Vacature advocaat-stagaire bestuursrecht en omgevingsrecht - AKD Amsterdam
Wie bestuursrecht zegt, zegt AKD. Onze specialisten beheersen alle facetten van de overheidspraktijk. Binnen de vakgroep werken ruim 45 advocaten, paralegals en juridisch medewerkers met elkaar samen. Zij adviseren en procederen voor zowel (semi-)overheden als voor bedrijven. Ben jij afgestudeerd en wil jij aan de slag als advocaat-stagaire bestuursrecht en omgevingsrecht? Lees meer via:
https://careers.akd.eu/o/advocaat-stagiaire-overheid-en-onderneming-amsterdam


Traineeship Adviseur Fysieke Leefomgeving - Wyzer
Wil jij impact maken op het Nederland van de toekomst? Wil jij onder begeleiding werken bij een lokale overheid? Dan is het Traineeship Adviseur van de Fysieke Leefomgeving de perfecte start voor jouw carrière! In twee jaar tijd ontwikkel jij je, onder begeleiding van jouw persoonlijke Talentmanager, van starter naar ervaren professional in het Ruimtelijk Domein. Lees meer via:
https://www.dorknoper.nl/_media/2399167/ee915d062f7d48099945b541c15227d5/view


Stageplek innovatieteam - Ministerie van V&J
Ben jij student, heb je passie voor innovatie en een groot veiligheids-en rechtvaardigheidsgevoel? Kom stage lopen bij het Innovatieteam van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Lees meer via:
https://www.dorknoper.nl/_media/455875/734826e7b5de457e84c9da4f96c351f7/view


Vacature Junior Jurist Arbeidsrecht - ARAG
Zoek jij als startend jurist uitdaging en verantwoordelijkheid in je nieuwe baan? En zet jij graag alles in om het beste resultaat voor de klant te behalen? Dan zien wij jouw enthousiaste reactie graag tegemoet! Lees meer via:
https://www.arag.nl/werken-bij/vacatures/junior-jurist-arbeidsrecht/


Vacature Jurist Letselschade - ARAG
Vind jij klantbeleving belangrijk en wil je inhoudelijk uitgedaagd worden? Voor diverse locaties zijn wij op zoek naar gedreven collega's voor het behandelen van letselschades. Lees meer via:
https://www.arag.nl/werken-bij/vacatures/letselschade-jurist/


Stage onderzoek en advies - Algemene Rekenkamer
Wil je weten hoe het is om te werken in een organisatie die onafhankelijk onderzoek doet en een belangrijke rol speelt in het hart van onze parlementaire democratie? Lees meer via:
https://www.rekenkamer.nl/over-de-algemene-rekenkamer/werken-bij/stages


Student gezocht – Stavers Belang

Belangengroep voor het Friese Stavoren, Stavers Belang, is op zoek naar een (of twee) student(en) die hen wil(len) helpen bij het opstellen van een beroepschrift tegen de vaststelling van een bestemmingsplan. De woningnood raakt met name jongeren en starters, zo ook in het Friese Stavoren. Er ligt een plan van een projectontwikkelaar om zo’n 35 woningen te realiseren, maar belangengroep Stavers Belang is van mening dat het project te weinig kansen biedt voor jongeren en starters.