Congres

Congres 2019
Eindelijk is de lang verwachte kaartverkoop voor het Dorknopercongres geopend! Dit jaar zal het Dorknopercongres de titel hebben ''De Responsieve Overheid: Hoe reëel is informeel?''. Het congres zal op 15 maart 2019 plaatsvinden bij het Van Swinderen Huys te Groningen.

Hieronder staat een lijstje met bestanden waarin u alle informatie over het dagprogramma, de sprekers en de workshops vindt. Tevens bevindt zich hier de ticketshop waarlangs de kaartjes voor ons congres worden verkocht. Bij het aanmelden geeft u de benodigde gegevens door en kunt u direct afrekenen via iDeal waarna u een betalingsbevestiging ontvangt voor uw administratie. Wilt u uit boekhoudkundig oogpunt graag een factuur ontvangen i.p.v. iDeal betalen? Dan kunt u uw aanmelding handmatig mailen naar congres@dorknoper.nl met vermelding van de in de ticketshop vereiste informatie (zie ook voorgaande link met het e-mailadres).

Heeft u van ons of uw werkgever een vouchercode ontvangen voor een vrijkaartje of kaartje tegen gereduceerd bedrag? Vul deze dan desgevraagd in bij het bestelproces.

Bent u alumnus en kunt of wilt u het congres zelf niet bij wonen? Geef u dan op voor de netwerk- en alumniborrel na afloop van het congres! Deze zal plaatsvinden van ongeveer 16:00 tot ongeveer 17:00. Daarnaast is er kans dat er bij genoeg interesse een etentje op eigen kosten zal worden georganiseerd voor de deelnemers van het congres en geïnteresseerde alumni. Meldt u hiervoor aan via bestuur@dorknoper.nl.

Poster_congres_J.B.S.V._Dorknoper_2019.png

Informatie Congres De Responsieve Overheid

congresprogramma.png
poster_Michiel_Scheltema.png
poster_Kars_de_Graaf_.png
poster_Reinier_van_Zutphen_1.png
poster_Bert_Marseille_1.png

Onze sponsoren