De Goede Bestuursrecht

De_Goede_Bestuursrecht_Logo.png

De Goede Bestuursrecht is een advocatenkantoor gevestigd in Groningen en gespecialiseerd in het bestuursrecht. Wij zijn een overzichtelijk kantoor met 7 medewerkers en een persoonlijke sfeer op een leuke locatie in Groningen-Zuid.

Wij bieden cliënten ondersteuning bij advies over of conflict met de overheid. Het kan gaan om landelijke en plaatselijke overheid: een Minister, Gedeputeerde Staten van een provincie of een College van burgemeester en wethouders van een gemeente. Denk daarnaast ook aan diensten als het Agentschap Telecom, de Voedsel- en Warenautoriteit of Inspectie Leefomgeving en Transport, die belast kunnen zijn met uitvoering en handhaving van bestuursrechtelijke regels. Ondanks onze locatie in Groningen, hebben wij cliënten in het hele land.

Wij adviseren en procederen hoofdzakelijk over bestuursrecht en bestuursrechtelijke zaken, maar ook over aan bestuursrecht aanverwante civiele zaken, zoals zaken met betrekking tot verbintenissenrecht, vastgoed- en huurrecht alsmede appartementsrecht passeren de revue. Concreet kun je denken aan projectontwikkeling, handhaving, gaswinning en mijnbouwschade, procedures over de Zuidelijke Ringweg of Eemshaven. Van De Goede Bestuursrecht kunnen cliënten een transparant advies, heldere strategie en no-nonsense aanpak verwachten. Zo weten cliënten altijd waar zij juridisch staan.

Wij zijn trots verbonden te zijn aan Dorknoper om zodoende kennis en ervaring uit te wisselen en bij te dragen aan de studie en ontwikkeling van haar leden. We staan altijd open voor derde- of vierdejaars studenten die de praktijk willen verkennen. Dat kan in de vorm van een stage, maar vaak ook als reguliere medewerker. Als je de liefde voor het bestuursrecht te pakken hebt en je studie wilt combineren met werken in de praktijk, nodigen we je van harte uit contact te zoeken.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website