Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon J.B.S.V. Dorknoper


Heb je een vertrouwelijke vraag of wil je iets kwijt over de vereniging, thuis of over de studie? Wij proberen je te helpen! Dit jaar is onze voorzitter, Marieke de Jong, de vertrouwenspersoon. Neem contact op met onze vertrouwenspersoon via vertrouwenspersoon@dorknoper.nl. Alles wordt vertrouwelijk behandeld.


Vertrouwenspersoon Rijksuniversiteit Groningen
Ook de Rijksuniversiteit Groningen heeft een eigen vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon is onafhankelijk en niet ondergeschikt aan enig bestuursorgaan van de Rijksuniversiteit Groningen. Kijk voor meer informatie op https://www.rug.nl/about-ug/organization/rules-and-regulations/integrity/vertrouwenspersoon/.


All Ears Groningen
Op zoek naar een luisterend oor? Misschien merk je dat je worstelt met problemen of vragen die begrip en een ‘luisterend oor’ vereisen. Het kan helpen om met iemand buiten je kring te kunnen praten, zoals bijvoorbeeld iemand van All Ears Groningen. Alle All Ears werknemers zijn zelf geen studenten, maar zij staan in nauw contact met studenten via hun professionele of persoonlijke achtergrond. Voor meer informatie, kijk op https://www.allearsgroningen.nl.


All_ears.png

Onze sponsoren