Partners

Pro_Facto_klein.jpg

Pro Facto staat voor de publieke zaak. Onze missie is om door het verbinden en combineren van bestuurskundige en bestuursjuridische inzichten mee te helpen aan het verbeteren en versterken van (de organisaties binnen) het publieke domein en de instrumenten en werkwijzen daarbinnen. Dat doen we door het geven van advies, het doen van onderzoek en het verzorgen van cursussen. Wij werken alleen in opdracht van overheden en (semi-)publieke instellingen. We zijn geworteld in het noorden maar landelijk actief.

Voor meer informatie over Pro Facto, klik hierBout.png

Bout Advocaten is een advocatenkantoor uit Groningen gevestigd aan de Ossenmarkt. Onze missie: u succesvol door veranderingen en uitdagingen in uw werk en leven loodsen. Met hoogwaardig, effectief juridisch advies en vertegenwoordiging door de beste advocaten.

Een snel veranderende maatschappij vraagt om een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Ook ons advocatenkantoor in Groningen staat niet stil en verandert met de tijd mee. Van traditionele advocaten naar coaches en sparringpartners die uw juridische belangen behartigen.

Bij ons kantoor in Groningen staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Onze cliënten zijn altijd van harte welkom. Om elkaar echt goed te leren kennen moet je elkaar af en toe kunnen aankijken. Kom dus gerust eens langs aan de Ossenmarkt in Groningen. De deur staat altijd voor u open!mrm_logo.png

MRM Interim & Advies is een detacherings- en adviesbureau, gevestigd in Groningen. MRM is opgericht in 2014 en helpt al bijna 10 jaar gemeenten en provincies in Noord-Nederland bij het invullen van tijdelijke vacatures met vakkundige professionals.

Met 60 collega’s richten wij ons op het ruimtelijk domein en het sociaal domein. Functies variëren van operationeel t/m strategisch. Bijvoorbeeld wmo-/jeugdconsulenten, beleidsadviseurs participatie/ruimtelijke ordening, juristen (VTH) en teamleiders. Op dit moment hebben wij 8 juristen in dienst die nagenoeg allemaal ervaring hebben met bestuursrecht.

Onze missie luidt: “De maatschappij versterken door mensen in hun kracht te zetten”. We zijn een betrokken werkgever die op een persoonlijke en gelijkwaardige wijze inzet op het werkgeluk van onze collega’s. Ieder persoon en daarmee iedereens carrière is uniek, hier dragen we graag een positief steentje aan bij. Iedere collega krijgt een vast aanspreekpunt en die begeleidt de collega bij haar ontwikkeling. Naast het faciliteren van trainingen en cursussen, organiseren we meerdere keren per jaar inhoudelijke kennissessies, een workshopdag en sportclinics.Stibbe.png

Stibbe is een toonaangevend, onafhankelijk, internationaal advocatenkantoor met hoofdkantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg en een bijkantoor in Londen. Wij bieden onze cliënten service van de hoogste kwaliteit op het gebied van juridisch advies, transacties en procesvoering.Student-labs_logo.png

STUDENT-labs is een organisatie die studenten linkt aan bedrijven met opdrachten binnen de studierichtingen door middel van een bijbaanSTUDENT-labs is onder andere de ondersteunende laag van RIO Groep. RIO Groep houdt zich onder andere bezig met de ruimtelijke ontwikkeling van Noord-Nederland. Hierbij spelen omgevingsrechtelijke vraagstukken een belangrijke rol. Naast opdrachten voor de RIO Groep heeft STUDENT-labs ook andere opdrachtgevers, zoals (semi-)overheden en MKB.  STUDENT-labs focust zich dan ook op marketing & communicatie, onderzoek & analyse en projectondersteuning. VB_medium.png

Binnen de vereniging voor Bestuurskunde (VB) komen bestuurswetenschap en bestuurspraktijk samen. We helpen u op de hoogte te blijven van actuele bestuurskundige kennis en inzichten en bieden bestuurskundestudenten en jonge professionals inspiratie en netwerkkansen. We nodigen onderzoekers uit om hun kennis op een toegankelijke manier te delen en erover in gesprek te gaan.

De VB organiseert congressen, lezingen en debatbijeenkomsten die je helpen actuele ontwikkelingen in een breder kader te plaatsen, en je een platform geven voor interessante ontmoetingen en netwerkvorming. 

Voor meer informatie over VB, klik hierMagnet.jpg

Nog geen idee wat je na je studie wilt gaan doen?

Magnet.me is een online carrièrenetwerk voor studenten en starters, dat het makkelijker maakt om een stage of baan te vinden die echt bij je past. Je ontdekt er relevante vacatures die aansluiten bij jouw profiel en zoekopdrachten, en je bouwt een netwerk op door te connecten met bedrijven die jij interessant vindt.

Maak een gratis profiel aan op Magnet.me via deze link, en wie weet drink jij binnenkort een koffietje met je toekomstige werkgever!printenbind.png

Printenbind is een jonge, ambitieuze onderneming. Zij hebben zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om goedkoop professionele afdrukken te krijgen van een scriptie of een werkstuk. Hun kracht is het online printen voor zowel studenten als bedrijven.

Printenbind wil tegen een lage prijs hoge kwaliteit bieden. Bij Printenbind staat niet de winst, maar de klant centraal. Een onmogelijke missie? Integendeel! Zij hebben altijd geloofd dat deze visie uiteindelijk in ieders voordeel werkt. Dagelijks verwerkt Printenbind met veel plezier de print- en/of inbindopdrachten voor zowel studenten als ondernemers.HOUTHOFF-LOGO_RGB_M.jpg

Geef jij graag zélf invulling aan jouw carrière? Omdat jij waarde hecht aan eigen initiatief en vernieuwing? Dan kom jij bij Houthoff volledig tot je recht. Wij geloven in de juiste mix van talenten en kwaliteiten. In mensen die Houthoff karakter geven. Ga de uitdaging aan, ontwikkel én groei samen verder. Onze ervaren professionals dagen je uit, zetten je in jouw kracht en laten je groeien. Out of the box denken, hard werken én plezier maken komen bij Houthoff samen. Een unieke combinatie en het fundament voor kwaliteit, presteren met elkaar en samen succesvol zijn. Wil je meer weten over Houthoff? Ga dan naar www.werkenbijhouthoff.comWyzer_met_payoff_klein_RGB.png

Wij zijn Wyzer: hét project- en adviesbureau voor de (lokale) overheid. Vanuit verantwoord marktleiderschap staan wij al ruim 30 jaar voor een sterke publieke dienstverlening die goed is voor iedereen. Voor mensen, organisaties en de samenleving als geheel. Elke dag werken onze consultants aan publieke vraagstukken van vandaag én morgen. Dat doen we binnen de domeinen:

  •  Sociaal (o.a. WMO en Jeugd)
  •  Ruimte (o.a. Duurzaamheid en Woningbouw)
  •  Bedrijfsvoering (o.a. HR en Communicatie).

Wyzer; Toekomstmakers van NederlandXstate_Horizontal_Red_Blue_RGB_no_background-01.png

Met de dienstverlening van Xstate dragen wij bij aan de verjonging, vernieuwing en ontwikkeling van de publieke sector in Nederland. Wij zijn dé specialist op gebied van duurzaam talent. Deze hoogopgeleide talenten verbinden wij met mooie opdrachtgevers.

Onze trainees gaan, zodra ze bij ons in dienst zijn, direct aan de slag bij een van onze toffe opdrachtgevers. Dit zijn gemeenten, waterschappen, provincies, omgevingsdiensten en advies/ingenieursbureaus. Tegelijkertijd volgen zij het vakinhoudelijke traineeship ‘Vergunningverlening, Handhaving en Toezicht’, die wij exclusief hebben opgezet in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland! Zij zijn dé opleider voor het openbaar bestuur!

Gedurende twee jaar gaan zij werken en leren tegelijk, waardoor zij een geweldige basis ontwikkelen op zowel vakinhoudelijke kennis als competentieniveau en waarmee ze een sterke basis hebben voor hun verdere carrière in de publieke sector.

In onze gesprekken met afstuderende studenten ervaren we vaak dat zij nog geen helder beeld hebben van alle relevante mogelijkheden voor de fase na hun studie, wat het beslissingsproces onnodig beïnvloed. Wij zijn ervan overtuigd dat wij vanuit Xstate een significante bijdrage kunnen leveren aan hun beeld- en besluitvorming.