ARAG

Logo_Arag.png

De ARAG-groep is een toonaangevend internationaal familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring als rechtsbijstandverzekeraar en juridisch probleemoplosser. Onze missie is altijd hetzelfde gebleven: het recht toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen. Met ruim 4.600 medewerkers zijn we actief in 19 landen, waaronder Australië, de Verenigde Staten en Canada.

In Nederland hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van rechtshulpverlening aan particulieren en bedrijven. Vanuit onze 5 vestigingen werken bijna 800 professionals elke dag hard om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

ARAG Nederland staat bekend om haar klantgerichte aanpak en dat is niet voor niets. Met een klanttevredenheidsscore van 8,4 en een Net Promotor Score van +44 behoren we tot de top van de Nederlandse markt.

We zetten ons actief in voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn betrokken bij diverse initiatieven en maatschappelijke projecten die gericht zijn op het bevorderen van toegang tot recht en het ondersteunen van kwetsbare groepen in de samenleving.

Kortom, ARAG Nederland is de plek waar jouw juridische carrière kan bloeien en waar je een verschil kunt maken in de wereld van recht en rechtvaardigheid.