Xstate

Xstate_Horizontal_Red_Blue_RGB_no_background-01.png

Met de dienstverlening van Xstate dragen wij bij aan de verjonging, vernieuwing en ontwikkeling van de publieke sector in Nederland. Wij zijn dé specialist op gebied van duurzaam talent. Deze hoogopgeleide talenten verbinden wij met mooie opdrachtgevers.

Onze trainees gaan, zodra ze bij ons in dienst zijn, direct aan de slag bij een van onze toffe opdrachtgevers. Dit zijn gemeenten, waterschappen, provincies, omgevingsdiensten en advies/ingenieursbureaus. Tegelijkertijd volgen zij het vakinhoudelijke traineeship ‘Vergunningverlening, Handhaving en Toezicht’, die wij exclusief hebben opgezet in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland! Zij zijn dé opleider voor het openbaar bestuur!

Gedurende twee jaar gaan zij werken en leren tegelijk, waardoor zij een geweldige basis ontwikkelen op zowel vakinhoudelijke kennis als competentieniveau en waarmee ze een sterke basis hebben voor hun verdere carrière in de publieke sector.

In onze gesprekken met afstuderende studenten ervaren we vaak dat zij nog geen helder beeld hebben van alle relevante mogelijkheden voor de fase na hun studie, wat het beslissingsproces onnodig beïnvloed. Wij zijn ervan overtuigd dat wij vanuit Xstate een significante bijdrage kunnen leveren aan hun beeld- en besluitvorming.