MRM

mrm_logo.png

MRM Interim & Advies is een detacherings- en adviesbureau, gevestigd in Groningen. MRM is opgericht in 2014 en helpt al bijna 10 jaar gemeenten en provincies in Noord-Nederland bij het invullen van tijdelijke vacatures met vakkundige professionals.

Met 60 collega’s richten wij ons op het ruimtelijk domein en het sociaal domein. Functies variëren van operationeel t/m strategisch. Bijvoorbeeld wmo-/jeugdconsulenten, beleidsadviseurs participatie/ruimtelijke ordening, juristen (VTH) en teamleiders. Op dit moment hebben wij 8 juristen in dienst die nagenoeg allemaal ervaring hebben met bestuursrecht.

Onze missie luidt: “De maatschappij versterken door mensen in hun kracht te zetten”. We zijn een betrokken werkgever die op een persoonlijke en gelijkwaardige wijze inzet op het werkgeluk van onze collega’s. Ieder persoon en daarmee iedereens carrière is uniek, hier dragen we graag een positief steentje aan bij. Iedere collega krijgt een vast aanspreekpunt en die begeleidt de collega bij haar ontwikkeling. Naast het faciliteren van trainingen en cursussen, organiseren we meerdere keren per jaar inhoudelijke kennissessies, een workshopdag en sportclinics.