Commissieaanmeldingen

Commissieaanmeldingen 2024-2025

Dorknoper is op zoek naar nieuwe leden voor de activiteitencommissie, carrièrecommissie, congrescommissie, reiscommissie en knoopcommissie van het aankomende studiejaar. Ben jij iemand die het leuk vindt om boeiende en gezellige evenementen en activiteiten te organiseren? Dan is dit de kans om actief te worden binnen onze vereniging. Wacht niet langer en meld je snel aan!

Ben je nog in dubio over welke commissie het beste bij je past? We hebben ze hieronder even op een rijtje gezet:

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie zal komend jaar een breed scala aan gezellige activiteiten organiseren. Of je nu vol met creatieve originele ideeën zit of graag meedenkt over de uitvoering, wij verwelkomen je inbreng. Samen met je commissieleden zul je diverse activiteiten organiseren zoals feesten, sportieve activiteiten of een diner. De borrels en activiteiten sluiten vaak op elkaar aan. Ook organiseert deze commissie het algemene ledenweekend! Dus lijkt het je leuk om op een creatieve manier de sociale activiteiten te organiseren in een enthousiast team? Meld je dan snel aan voor de activiteitencommissie.

Carrièrecommissie

De carrièrecommissie organiseert de carrièregerichte activiteiten, zoals de activiteiten met gastsprekers en werkbezoeken. Daarnaast organiseer je de jaarlijkse Den Haag-reis! Deze reis zal één of twee dagen lang in het teken staan van oriëntatie op de arbeidsmarkt. Wil jij in een gezellige commissie je organisatorische vaardigheden verbeteren, interessante mensen uit het werkveld ontmoeten en je studie in de praktijk zien? Meld je dan aan voor de carrièrecommissie.

Congrescommissie

Wil jij je organisatorische vaardigheden verbeteren? Meld je dan aan voor de congrescommissie. Het jaarlijkse Dorknopercongres is het evenement waar studenten en professionals samenkomen om te praten en discussiëren over een juridisch of bestuurskundig thema. Als lid van de congrescommissie help je mee met het uitnodigen van sprekers, het organiseren van workshops en het regelen van een locatie. Dus, als jij enthousiast bent over het organiseren van een boeiend en enerverend congres? Meld je dan snel aan voor de congrescommissie!

Reiscommissie

Verleg je grenzen! Word lid van de reiscommissie en organiseer een onvergetelijke reiservaring voor studenten. Ben jij degene die de route plant of regel je liever de accommodatie? Als lid van de reiscommissie speel je een belangrijke rol om deze onvergetelijke reiservaring tot stand te brengen. Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan voor de reiscommissie!

Knoopcommissie

Voor de echte creatievelingen hebben we de Knoopcommissie. In deze commissie help je mee om de jaarlijkse almanak, 'De Knoop', te maken. Dus ben jij een ster in interviewen, photoshoppen of het onthouden van quotes die door het jaar heen gezegd zijn? Meld je dan aan voor de Knoopcommissie.

Je kunt je aanmelden tot en met 28 juni door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Voor vragen kun je een email sturen naar bestuur@dorknoper.nl

Klik hier voor het aanmeldformulier