Brusselreis

Over dit evenement

Categorie
Internationaal
Organisator
Bestuur 2023/2024
Datum
15 - 17 apr. 2024
Locatie
Brussel, België

Let op! Lees deze tekst goed door alvorens aan te melden.

Dorknoper goes Brussel!
Van 15 tot en met 17 april gaat Dorknoper op reis naar Brussel! De reis staat in het teken van een bezoek aan het Europees Parlement. Hier zullen we meer te weten komen over het EP en zijn werkwijze, brengen we een bezoek aan de publieke tribune van de grote vergaderzaal en gaan we in gesprek met Europarlementariër Bart Groothuis*! Natuurlijk is er ook genoeg tijd om Brussel te ontdekken. Het volledige programma wordt later bekendgemaakt. 

De eigen bijdrage zal rond €40,- komen te liggen.** Dit is inclusief de reis op en neer naar Brussel, het programma bij het Europees Parlement, twee overnachtingen en een diner! Om voor een gedeeltelijke vergoeding van het programma in aanmerking te komen, is het van belang dat het volledige programma van het EP gevolgd wordt door de deelnemers.***  

De aanmeldingen gaan open op dinsdag 12 maart om 12:00 uur en sluiten weer op maandag 1 april om 23:59 uur. Wees er op tijd bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Wanneer het beschikbare aantal plaatsen gevuld is, heb je de mogelijkheid om op de wachtlijst te komen. Afmelden kan tot 31 maart 23:59 uur. Vanaf dat moment ga je een verplichting aan tot het betalen van de eigen bijdrage.

Heb je vragen of opmerkingen, mail dan naar intern@dorknoper.nl.


*Eerder werd gemeld dat we in gesprek zouden gaan met Europarlementariër Malik Azmani. Dit is echter gewijzigd in een gesprek met Bart Groothuis. 
**Omdat het bezoek ten dele wordt vergoed, en de vergoeding wordt berekend op basis van nacalculatie, is de eigen bijdrage een schatting. Het kan daarom zijn dat de eigen bijdrage net iets hoger kan komen te liggen, of juist lager. De eigen bijdrage zal dan ook na het bezoek aan Brussel in rekening worden gebracht. 
***Omdat de vergoeding voor deelnemers die het volledige programma van het EP niet volgen, wordt ingetrokken, is het van belang dat iedere individuele deelnemer het programma in zijn volledigheid volgt. Gebeurt dit niet, dan komen de kosten van de trip voor eigen rekening.