Dorknoper Congres

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
21 apr. 2017 09:30 - 17:00
Locatie
van Swinderen Huys

Het jaarlijkse congres van J.B.S.V. Dorknoper staat weer voor de deur. Het congres zal plaatsvinden op 21 april 2017 in het van Swinderen Huys in het centrum van Groningen. De titel van het congres luidt: 

'Regionalisering binnen het openbaar bestuur,  oplossing voor problemen van bestuurskracht en bestuursdrukte?'

Op deze dag zullen de hoofdsprekers dr. Linze Schaap, hoogleraar bestuurskunde bij de Tilburg University, dhr. Eric Eijkelberg, gedelegeerd lid van de Studiegroep Openbaar bestuur van het ministerie van Binnenlandse Zaken, prof. mr. dr. Hans Engels, hoogleraar staatsrecht bij de RuG en de Groninger gedeputeerde Patrick Brouns het onderwerp aansnijden onder leiding van dagvoorzitter prof. mr. dr. Solke Munneke. In de middag zullen er verscheidene deelsessies verzorgd worden door een onderzoeksbureau, twee verschillende consultancy-bureau's en een wethouder van een grote Noord-Nederlandse gemeente.

Hoewel het definitieve programma nog niet is vastgesteld kunnen wij u mededelen dat het een interessante dag belooft te worden. U kunt wwww.dorknoper.nl/congres in de gaten houden om op de hoogte te blijven van updates en de inschrijving. 

Met vriendelijke groet,

De congrescommissie,

J.B.S.V. Dorknoper

Onze sponsoren