Nieuws

Het Rechtenfeest returns!

Het Rechtenfeest returns!

HET RECHTENFEEST RETURNS!
Na een jaar afwezigheid is het jaarlijkse rechtenfeest weer terug. LISA, Simon van der Aa, Vevonos, Nexus, Diephuis, Elsa, SGOR, Vintres, PR, TBR, JFV, GFE, Frederik van der Marck en Dorknoper hebben hun handen ineen geslagen om weer te komen tot een legendarisch einde van het collegejaar voor alle rechtenstudenten.

Met het thema ‘Time machine: Dance through the decades’ kan jij in je favoriete outfit van de beste muziek genieten van de afgelopen decennia. Ga verkleed als hippie van Woodstock, als maffiabaas van Scarface of als aerobic dancer uit de 80’s. Met de tijdmachine kan je alle kanten op!

Het rechtenfeest vindt plaats in Huize Maas op 29 mei en zal beginnen om 22:00u! Voor €19,50 heb je onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedestilleerd. Voor maar liefst vier uur kan jij je verplaatsen in een andere tijd en al je zorgen van het studiejaar tijdelijk vergeten.

Aanmelden kan via de volgende link t/m 29 mei 12:00u: https://docs.google.com/forms/d/1mYgfsAhASLlNxFt_MOXyGVOFExZdCDklMvOC0TKof_Q/edit
Mocht je toch nog later beslissen om mee te gaan in onze tijdmachine, koop dan je ticket voor dezelfde prijs aan de deur!

We zien jullie allemaal op 29 mei en we maken er een geweldige avond van!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren