Nieuws

Commissiesollicitaties Alumni & Congres 2022-2023

Het bestuur is op zoek naar nieuwe commissieleden voor de congrescommissie en de alumnicommissie 2022-2023.
Lijkt het jou leuk om actief lid te worden binnen onze vereniging en ben je geïnteresseerd in het organiseren van leuke, interessante en leerzame evenementen? Lees dan snel verder!
 

Alumnicommissie
Bij Dorknoper hechten we veel waarde aan onze alumni, daarom is twee jaar geleden de alumnicommissie ingesteld. Banden warm houden met onze oud-leden en organiseren van activiteiten met huidige leden spreken jou aan. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om inzicht over het vak in de praktijk te krijgen vanuit het contact met alumni. Als lid van de alumnicommissie sta je vooraan in het contact met alumni en krijg je de kans om je communicatieve en organisatorische vaardigheden te verbeteren. Ook schrijft de alumnicommissie maandelijks een blog voor onze website en socials. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan voor de alumnicommissie!
 

Congrescommissie
Wil jij meer uit je studie halen en nieuwe mensen leren kennen? Sinds jaar en dag wordt het Dorknoper Congres georganiseerd, wat ieder jaar een informatief en actueel bestuurskundig thema heeft waarover enerverende lezingen worden gegeven. Als lid van de congrescommissie verbreed je je netwerk, doe je communicatieve en organisatorische ervaring op en beleef je de meest interessante dag van je collegejaar! Zie jij het wel zitten om je aankomend jaar samen met medestudenten in te zetten voor een fantastisch congres met de meest interessante lezingen en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden? Solliciteer dan voor de congrescommissie!

Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, neem dan gerust contact op via bestuur@dorknoper.nl of onze social media-kanalen.

Solliciteren kan tot 28 juli door je CV en een korte motivatiebrief te sturen naar bestuur@dorknoper.nl. Het is mogelijk om te solliciteren voor commissiefuncties: voorzitter, notulist en penningmeester.