Nieuws

Commissiesollicitaties 2022-2023

Het bestuur is op zoek naar nieuwe commissieleden voor de activiteitencommissie, carrièrecommissie, reiscommissie en knoopcommissie 2022-2023. Lijkt het jou leuk om actief lid te worden binnen onze vereniging en ben je geïnteresseerd in het organiseren van leuke, interessante en leerzame evenementen en activiteiten? Lees dan vooral verder!
 

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie zal komend jaar haar best gaan doen om diverse gezellige en leerzame activiteiten te organiseren. Ben jij dus een echte creatieveling en lijkt het je leuk om dit tot uiting te brengen in een team? Solliciteer dan voor de activiteitencommissie!

 

Knoopcommissie

De Knoopcommissie is verantwoordelijk voor de publicatie van de jaarlijkse almanak van Dorknoper genaamd De Knoop. Hierin staat een verslag van alle activiteiten en vooral de sappige details daarvan. De Knoopcommissie verzamelt het hele jaar door de sappigste verhalen van activiteiten zodat dit samengevoegd kan worden tot één publicatie. Ben jij geïnteresseerd in het schrijven van verslagen of wil je meewerken aan de Knoop 2022-2023? Meld je dan aan voor de Knoopcommissie!

 

Reiscommissie

De reiscommissie zal komend jaar een buitenlandse studiereis organiseren naar een nog onbekende bestemming. De commissie zal na het succes van voorgaande jaren ook dit jaar weer een actieve ledenweekend organiseren. Ben jij organisatorisch en een echte fijnproever wat betreft reislocaties? Dan zoeken we jou voor de reiscommissie!

 

Carrièrecommissie
De carrièrecommissie houdt zich bezig met activiteiten die gericht zijn op - je verwacht het niet - carrière. Denk hier aan de wat meer educatieve activiteiten zoals een uitstapje naar Pro Facto, maar ook andere relevante activiteiten zoals kroegcolleges. Ben jij dus organisatorisch, houd je ervan om te socializen en ga je geen borrel uit de weg, dan is de carrièrecommissie wellicht iets voor jou.

 

Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, neem dan gerust contact op via bestuur@dorknoper.nl, WhatsApp of onze social media-kanalen.

Solliciteren kan tot en met 30 september door je CV en een korte motivatiebrief te sturen naar bestuur@dorknoper.nl. Het is mogelijk om te solliciteren voor commissiefuncties: voorzitter, notulist en penningmeester.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen