Agenda

7
jul
Eindejaarsbarbecue
  • Borrels & Etentjes
  • Grote Beerstraat 206, 9742 SJ Groningen

Over Ons

J.B.S.V. Dorknoper is de studievereniging voor de afstudeerrichting Juridische Bestuurskunde en Recht en Bestuur, maar ook voor Staats- en Bestuursrecht, van de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen.

J.B.S.V. Dorknoper is in het eerste trimester van het studiejaar 1983-1984 opgericht door studenten. Het is een vereniging van studenten, voor studenten. Studenten vragen vaak, wie of wat is een Dorknoper? Dorknoper is een zeer trouwe en loyale ambtenaar uit het stripverhaal van Ollie B. Bommel en stond bekend om zijn nauwkeurigheid, punctualiteit en plichtsgetrouwheid. De plichtsgetrouwheid en het gevoel voor ambtelijk-bestuurlijke verhoudingen zijn eigenschappen die bij onze studie en studievereniging passen. 

Dorknoper organiseert al sinds jaar en dag activiteiten zoals binnenlandse en buitenlandse reizen, borrels, kroegcolleges, diners en congressen. Veel van deze activiteiten zijn gekenmerkt door een mix van educatie, een kijkje nemen in de praktijk en gezelligheid. Naast het organiseren van en borrelen op formele activiteiten lusten wij Dorknopers uiteraard ook graag een koud pilsje op compleet informele activiteiten.

Ben je benieuwd naar wat onze vereniging jou te bieden heeft? Kom vooral eens langs om het zelf mee te maken! Aanmelden is gratis en kan door hier te klikken.

Nieuws

Het bestuur is op zoek naar nieuwe commissieleden voor de congrescommissie en de alumnicommissie 2022-2023. Lijkt het jou leuk om actief lid...    

Onze sponsoren