Agenda

8
jun
Barbecue
  • Activiteit
  • Wordt later bekend gemaakt

Over ons

J.B.S.V. Dorknoper is de studievereniging voor de afstudeerrichting juridische bestuurskunde en de masters recht & bestuur en staats- & bestuursrecht van de faculteit rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen.

J.B.S.V. Dorknoper is in het eerste semester van het studiejaar 1983-1984 opgericht door studenten. Het is een vereniging van studenten, voor studenten. Studenten vragen vaak, wie of wat is een Dorknoper? Dorknoper is een zeer trouwe en loyale ambtenaar uit het stripverhaal van Ollie B. Bommel en stond bekend om zijn nauwkeurigheid, punctualiteit en plichtsgetrouwheid. De plichtsgetrouwheid en het gevoel voor ambtelijk-bestuurlijke verhoudingen zijn eigenschappen die bij onze studie en studievereniging passen.

Dorknoper organiseert al sinds jaar en dag activiteiten zoals binnenlandse en buitenlandse reizen, borrels, kroegcolleges, diners en congressen. Veel van deze activiteiten zijn gekenmerkt door een mix van educatie, een kijkje nemen in de praktijk en gezelligheid. Naast het organiseren van formele activiteiten genieten wij Dorknopers uiteraard ook graag een koud pilsje op onze informele maandelijkse borrels.

Ben je benieuwd naar wat onze vereniging jou te bieden heeft? Kom vooral eens langs om het zelf mee te maken! We bieden in ieder geval iedere maand een ledenmail met daarin interessante carrière- en verenigingsgerichte activiteiten. Daarnaast krijg je toegang tot de studiefaciliteiten, zoals studiemiddagen en samenvattingen, die wij exclusief aanbieden voor onze leden. Lid worden is gratis (en nadien tevens contributieloos) en je zit nergens aan vast, dus waarom zou je je niet aanmelden?

Instagram


Nieuws

Vacatures veertigste bestuur

Het negenendertigste verenigingsjaar loopt in mei ten einde. Dit betekent dat Dorknoper opzoek is naar een nieuw bestuur. Ben je lid en lijkt...