Agenda

7
dec
Werkbezoek Pro Facto en Bout Advocaten
  • Carrière
  • Pro Facto en Bout Advocaten
14
dec
Lustrumgala
  • Lustrumactiviteit
  • Newscafe
9
jan
Maandborrel Januari
  • Maandborrel
  • Tram 13 Gelkingestraat 13
8
feb
Maandborrel Februari
  • Maandborrel
  • Tram 13 Gelkingestraat 13

Over ons

J.B.S.V. Dorknoper is de studievereniging voor de afstudeerrichting juridische bestuurskunde en de masters recht & bestuur en staats- & bestuursrecht van de faculteit rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen.

J.B.S.V. Dorknoper is in het eerste semester van het studiejaar 1983-1984 opgericht door studenten. Het is een vereniging van studenten, voor studenten. Studenten vragen vaak, wie of wat is een Dorknoper? Dorknoper is een zeer trouwe en loyale ambtenaar uit het stripverhaal van Ollie B. Bommel en stond bekend om zijn nauwkeurigheid, punctualiteit en plichtsgetrouwheid. De plichtsgetrouwheid en het gevoel voor ambtelijk-bestuurlijke verhoudingen zijn eigenschappen die bij onze studie en studievereniging passen.

Dorknoper organiseert al sinds jaar en dag activiteiten zoals binnenlandse en buitenlandse reizen, borrels, kroegcolleges, diners en congressen. Veel van deze activiteiten zijn gekenmerkt door een mix van educatie, een kijkje nemen in de praktijk en gezelligheid. Naast het organiseren van formele activiteiten genieten wij Dorknopers uiteraard ook graag een koud pilsje op onze informele maandelijkse borrels.

Ben je benieuwd naar wat onze vereniging jou te bieden heeft? Kom vooral eens langs om het zelf mee te maken! We bieden in ieder geval iedere maand een ledenmail met daarin interessante carrière- en verenigingsgerichte activiteiten. Daarnaast krijg je toegang tot de studiefaciliteiten, zoals studiemiddagen en samenvattingen, die wij exclusief aanbieden voor onze leden. Lid worden is gratis (en nadien tevens contributieloos) en je zit nergens aan vast, dus waarom zou je je niet aanmelden?

Instagram


Nieuws

Verlenging Magnet.me

Verlenging Magnet.me

Met trots kondigen wij aan dat J.B.S.V. Dorknoper en Magnet.me de samenwerking...


Verlenging samenwerking Stibbe

Verlenging samenwerking Stibbe

Met trots kondigen wij graag aan dat Dorknoper en Stibbe de samenwerking met één...


Samenwerking Trip Advocaten Notarissen

Met trots presenteren wij onze nieuwe partner: Trip Advocaten Notarissen Trip is...


Samenwerking Wyzer

Samenwerking Wyzer

Met trots presenteren wij onze nieuwe partner: Wyzer Bij Wyzer vind je de...


Samenwerking MRM

Samenwerking MRM

Met trots presenteren wij onze nieuwe partner: MRM MRM Interim & Advies is een...