Oudbesturenborrel

Over dit evenement

Categorie
Borrels & Etentjes
Organisator
Oudbestuurcommissie 2019/2020
Datum en tijd
6 mrt. 2020 17:00 - 19:00
Locatie
Café de Keyzer

Oudbesturenborrel J.B.S.V. Dorknoper – 6 maart 2020

Op vrijdag 6 maart 2020 vindt de Oudbesturenborrel plaats van J.B.S.V. Dorknoper. Deze bijeenkomst biedt de ideale gelegenheid om andere alumni van de afgelopen 36 verenigingsjaren weer te ontmoeten!

Hoogleraar en Dorknoperalumnus Heinrich Winter zal ingaan op de betekenis van juridische bestuurskunde in de hedendaagse praktijk. Hoe staat het ervoor met de bestuurskunde en wat zijn de uitdagingen voor het openbaar bestuur? Aan de hand van een korte pubquiz zal hierop dieper worden ingegaan en wordt tevens uw parate bestuurskundekennis en Dorknopergeheugen getest. Daarnaast is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken en herinneringen op te halen met bestuurs- en studiegenoten uit uw studententijd.

De Oudbesturenborrel vindt plaats in café De Keyzer van 17.00 tot 19.00 uur. Het eerste drankje en enkele versnaperingen worden u aangeboden door J.B.S.V. Dorknoper. De borrel is aansluitend op het jaarlijkse congres van J.B.S.V. Dorknoper welke dit jaar in het teken staat van ‘Wetenschap vs. Beleid. Fake news of objectieve rechtvaardiging.’

Aanmelden kan via https://forms.gle/aw5mhVUPzEXTMvSt5. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via oudbesturen@dorknoper.nl.

Tot dan!

 

Onze sponsoren