Solliciteer voor het 34e bestuur!Het bestuursjaar van het 33e bestuur loopt alweer bijna ten einde. Tijd voor een nieuw bestuur! Ben je lid van Dorknoper en lijkt het jou leuk om je een jaar lang intensief in te zetten voor de vereniging? Solliciteer dan voor een bestuursfunctie voor het 34e bestuur van J.B.S.V. Dorknoper!

Solliciteren kan voor de volgende functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris intern en commissaris extern. Het is de bedoeling dat je primair solliciteert op één functie. Subsidiair solliciteren op een andere functie is mogelijk. 

Hieronder staan de functies omschreven. Solliciteren kan tot en met 2 april 2017 middels je CV en motivatiebrief te sturen naar dorknopersollicitaties@gmail.com. Houd er rekening mee dat de sollicitatiegesprekken in week 14 op 5 en 6 april  plaats zullen vinden.  Vragen over de functies of wil je meer weten? Neem dan contact op met een bestuurslid of neem contact met ons op via e-mail. 

Voorzitter  

Als voorzitter ben je het gezicht van onze vereniging. Je zorgt ervoor dat het bestuur optimaal functioneert en je springt bij waar nodig. De voorzitter stelt de agenda samen voor de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergaderingen en is hier voorzitter van. De voorzitter vertegenwoordigt Dorknoper bij vergaderingen van het Landelijk Overleg Bestuurskundeverenigingen (LOB) en het Verenigingen Overleg Groningen (VOG).  Als voorzitter onderhoud je het contact en de samenwerking met de vakgroep.  Tevens verzorg je de speeches voor de BUL-uitreikingen van masterstudenten.

Secretaris

De secretaris is de rechterhand van de voorzitter. Je houdt de in- en uitgaande post bij via de mailbox van Dorknoper en het postvak op de faculteit. Maandelijks verstuur je een ledenmail naar alle leden van Dorknoper. Je onderhoudt het contact met onze zusterverenigingen, externen en alumni. De secretaris notuleert bij zowel de bestuursvergaderingen als de algemene ledenvergadering. Verder beheer je de website van Dorknoper: je zorgt ervoor dat de website up to date is met nieuwsberichten, de nieuwste foto's van activiteiten en vacatures. Je beheert het ledenbestand van de vereniging en de social media-kanalen van Dorknoper.

Penningmeester

De penningmeester zorgt ervoor dat alle financiele zaken van de vereniging op orde zijn. Als penningmeester houd je contact met de penningmeesters van de commissies om de financien in de gaten te houden. Samen met de commissaris extern is de penningmeester verantwoordelijk voor het benaderen van sponsoren en het onderhouden van contact met sponsoren. 

Commissaris intern

De commissaris intern is de voorzitter van de activiteitencommissie. Samen met je commissie verzorg je tijdens je bestuursjaar alle formele- en informele activiteiten van de vereniging. Tevens is de commissaris intern verantwoordelijk voor de Knoop, het verenigingsblad van Dorknoper. 

Commissaris extern

Als commissaris extern ben je verantwoordelijk voor de algehele promotie van Dorknoper. Dit houdt in dat je het verenigingsbord bijhoudt in het Harmoniegebouw, collegepraatjes verzorgt ter promotie van activiteiten en het promotiemateriaal maakt. Samen met de penningmeester benader je sponsoren en onderhoud je het contact met hen. Verder verzorg je het contact met externen. Je gaat met de voorzitter mee naar het LOB en het VOG en je bent de contactpersoon voor het carriereplatform Career ConNEXT. 

Onze sponsoren