Tender People

Werken bij Tender People als Projectadviseur

 
Hei Dorknoper vrienden, wil jij bijdragen aan een beter Nederland? Sta jij aan het begin van je carrière? Sta je te popelen om jouw steentje bij aan een mooier en beter Nederland, ben je leergierig en neem je graag veel verantwoordelijkheid op je? Dan nodigen we je uit om bij ons een kop koffie te komen drinken! Bij Tender People krijg je alle gelegenheid om kennis en kunde op te doen en deze in te zetten voor onze klanten in het publieke domein. Hieronder vallen onder meer Top 4 gemeenten van Nederland, waterschappen en universiteiten. Je komt terecht in een leuk team. Er wordt hard gewerkt in een goede sfeer waarin absoluut ruimte is voor humor.

Over de functie
Samen met een senior collega werk je aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. Je krijgt snel veel eigen verantwoordelijkheid, maar de senior zal je goed begeleiden en helpen waar nodig. Je wordt opgeleid tot een breed georiënteerde adviseur. Wij begeleiden aanbestedingstrajecten in alle soorten en maten en zijn expert op aanbestedingen voor IT en openbare ruimte/bouw. Ook besteden we diverse dienstverlening aan, zoals bijvoorbeeld communicatie, maar ook technische diensten en leveringen, evenals flexibel personeel. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bieden we je inhoudelijke trainingen, een zeer ruim opleidingsbudget en natuurlijk coaching on the job aan. Naast kennis van het vak schenken we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Over jou
Je bent sociaal en kunt goed overweg met alle medewerkers binnen een organisatie, van huismeester tot directeur. Je bent gedreven om de opdrachtgever echt verder te helpen. Je bent ondernemend en pakt kansen aan, maar vraagt om hulp wanneer dat nodig is. We vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig bent en vooruitdenkt om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden. Het gaat om zo’n 32-40 uur per week.  

Over Tender People
Tender People is een inkoopadviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in aanbestedingstrajecten voor de publieke sector. De focus daarbij ligt op het pragmatisch begeleiden van Europese aanbestedingen op het gebouw van Bouw en ICT. Onze adviseurs zijn niet fulltime gedetacheerd bij opdrachtgevers, maar opereren projectmatig. Flexwerken behoort tot de mogelijkheden, maar we hechten er waarde aan om elkaar regelmatig te zien op ons kantoor in Utrecht. 

Enthousiast?
Wist je dat Tender People nog meer te bieden heeft zoals een ruim opleidingsbudget, een laptop, smartphone en een NS Business card? Wil je daar meer over weten? Of  heb je nog vragen en wil je geheel vrijblijvend wat meer informatie? Bel/app Harm Dijkstra op nr. 0683254707 of stuur een mail naar harm.dijkstra@tenderpeople.nl. Lijkt het jou een mooie uitdaging en heb jij het in je om bij verschillende opdrachtgevers te werken aan een mooier Nederland? Stuur je cv met motivatiebrief naar kees.koopmans@tenderpeople.nl. We laten je dan snel weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek!

logo-fullcolour.png

Onze sponsoren