EIFFEL


​Wij zijn EIFFEL, al meer dan 25 jaar strategisch partner in de wereld van legal, finance en process. De slimme doeners en de pragmatische denkers. Human Powered en Data Driven. Wij geloven namelijk dat de beste oplossingen ontstaan op het snijvlak van data en talent. Met de mentaliteit van topsporters als dagelijkse inspiratiebron. Wij vertrekken pas als we het afgesproken resultaat hebben behaald. Of, veel liever nog, overtreffen.

Denken in kansen, doen in oplossingen. Daar kunnen we bij EIFFEL geen genoeg van krijgen. Dat betekent dat we continu zoeken naar versterking van onze teams in de wereld van legal, finance en process. Naar experts die hun sporen hebben verdiend en graag doorgroeien in het bedenken, ontwerpen en leveren van oplossingen. Maar ook naar starters met grote ambities. Ontwikkeling staat voorop, verpakt in nieuwe ervaringen die je bij verschillende projecten opdoet. Met daarnaast een persoonlijk trainingsaanbod en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.

EIFFEL is continu op zoek naar finance talenten die impact, groeien en ontwikkeling als leidraad in hun carrière willen houden. Aan de hand van ons Talentenprogramma nemen wij je mee in de wereld van EIFFEL en ga je aan de slag voor noemenswaardige opdrachtgevers. Ben jij er klaar voor?

Kijk voor het actuele overzicht op www.werkenbijeiffel.nl

In ieder talent schuilt een expert!
#eenlevenlangleren

logo_eiffel.png

Onze sponsoren