Partners

Pro_Facto_klein.jpg

Pro Facto staat voor de publieke zaak. Onze missie is om door het verbinden en combineren van bestuurskundige en bestuursjuridische inzichten mee te helpen aan het verbeteren en versterken van (de organisaties binnen) het publieke domein en de instrumenten en werkwijzen daarbinnen. Dat doen we door het geven van advies, het doen van onderzoek en het verzorgen van cursussen. Wij werken alleen in opdracht van overheden en (semi-)publieke instellingen. We zijn geworteld in het noorden maar landelijk actief.

Voor meer informatie over Pro Facto kijkt u hier


VB_medium.png

Binnen de vereniging voor Bestuurskunde (VB) komen bestuurswetenschap en bestuurspraktijk samen. We helpen u op de hoogte te blijven van actuele bestuurskundige kennis en inzichten en bieden bestuurskundestudenten en jonge professionals inspiratie en netwerkkansen. We nodigen onderzoekers uit om hun kennis op een toegankelijke manier te delen en erover in gesprek te gaan.

De VB organiseert congressen, lezingen en debatbijeenkomsten die je helpen actuele ontwikkelingen in een breder kader te plaatsen, en je een platform geven voor interessante ontmoetingen en netwerkvorming. 

Voor meer informatie over VB kijkt u hier
Werken_bij_belsimpel_logo.png

Belsimpel is een van origine Gronings bedrijf met inmiddels meer dan 450 collega’s, door de groei constant zijn ze op zoek naar studenten/afgestudeerden die de uitdaging aan willen gaan. Belsimpel is een plek met alle telefoons en alle providers op één plek. Ze hebben veel uitdagende en studiegerelateerde (bij)banen, flexibele werktijden (elke dag van de week geopend, van 8.30 tot 23.59), doorgroeimogelijkheden en daarnaast regelmatig leuke borrels en uitjes. Daarnaast zit hun kantoor midden op de Grote Markt, dus voor de meesten erg dicht bij huis. Een extra zakcentje voor de borrels is altijd handig, dus check snel hun vacaturewebsite!

Voor meer informatie over Belsimpel: klikt u hier 


Onze sponsoren