Partners

Pro_Facto_klein.jpg

Pro Facto staat voor de publieke zaak. Onze missie is om door het verbinden en combineren van bestuurskundige en bestuursjuridische inzichten mee te helpen aan het verbeteren en versterken van (de organisaties binnen) het publieke domein en de instrumenten en werkwijzen daarbinnen. Dat doen we door het geven van advies, het doen van onderzoek en het verzorgen van cursussen. Wij werken alleen in opdracht van overheden en (semi-)publieke instellingen. We zijn geworteld in het noorden maar landelijk actief.

Voor meer informatie over Pro Facto, klik hierVB_medium.png

Binnen de vereniging voor Bestuurskunde (VB) komen bestuurswetenschap en bestuurspraktijk samen. We helpen u op de hoogte te blijven van actuele bestuurskundige kennis en inzichten en bieden bestuurskundestudenten en jonge professionals inspiratie en netwerkkansen. We nodigen onderzoekers uit om hun kennis op een toegankelijke manier te delen en erover in gesprek te gaan.

De VB organiseert congressen, lezingen en debatbijeenkomsten die je helpen actuele ontwikkelingen in een breder kader te plaatsen, en je een platform geven voor interessante ontmoetingen en netwerkvorming. 

Voor meer informatie over VB, klik hierprintenbind.png

Printenbind is een jonge, ambitieuze onderneming. Zij hebben zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om goedkoop professionele afdrukken te krijgen van een scriptie of een werkstuk. Hun kracht is het online printen voor zowel studenten als bedrijven.

Printenbind wil tegen een lage prijs hoge kwaliteit bieden. Bij Printenbind staat niet de winst, maar de klant centraal. Een onmogelijke missie? Integendeel! Zij hebben altijd geloofd dat deze visie uiteindelijk in ieders voordeel werkt. Dagelijks verwerkt Printenbind met veel plezier de print- en/of inbindopdrachten voor zowel studenten als ondernemers.