Nieuws

Recensie runningdinnner

Recensie runningdinnner

 

Op 13 november waren we uitgenodigd om bij het bestuur langs te komen om eens lekker te mogen genieten van hun kookkunsten. Voor mij begon dit avontuur bij Nadie en Maaike en hun ‘winter wonderland’. Er was tijd in was gestoken om er een mooi thema van te maken, de nepsneeuw dat verspreid was over de tafel was daarbij de finishing touch. Ze waren al vanaf tien uur druk bezig geweest in de keuken en dat was te merken toen we het eten voorgeschoteld kregen.

Robbert Jan en Hielke zorgden voor een elegante ervaring. Dat ze beide een wit overhemd en dezelfde schorten droegen, deed mij denken aan professioneel restaurant, des te meer met de relaxte loungemuziek op de achtergrond. Wijn was er in overvloed en met een mini-proeverij lieten ze ons de verscheidenheid van rode wijn proeven, het enige puntje waren de stickers die nog op de wijnglazen zaten. 

Na lekker getafeld te hebben was het weer tijd om op de fiets te springen en voor het dessert naar Marieke en Mirthe te gaan. Ze hadden voor ons een tiramisu met limocello gemaakt, en de limocello was daarin zeker te proeven. Daarnaast werden er heerlijke sex on the beach geserveerd en vlogen deze over tafel.

Gezelligheid kent geen tijd, en dat bleek nadat vrijwel alle groepen veel te laten aankwamen voor de borrel in café de Toeter waar het tot diep in de nacht erg gezellig was. Heel erg veel dank aan het bestuur voor jullie geweldige kookkunsten en ik kan niet wachten tot volgend jaar!

Door: Bram 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren