Algemene ledenborrel: In gesprek met Jan de Jeu

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
Activiteitencommissie 2017/2018
Datum en tijd
12 okt. 2017 20:00 - 23:00
Locatie
Jut & Jul

Wie kent ze niet, het befaamde trio; Poppema, Sterken en de Jeu. Gedrieën zijn zij de drijvende kracht achter de Rijksuniversiteit. Samen vormen zij namelijk het College van Bestuur; hét centrale bestuursorgaan van de universiteit. Vicevoorzitter Jan de Jeu zal te gast zijn op onze borrel en met ons in gesprek gaan. 

Voor Juridisch Bestuurkundigen is dit de kans om meer te weten te komen over de gang van zaken in het bestuur van de universiteit. Wat zijn de juridische kaders en bestuurlijke bevoegdheden van het College? Maar ook passeren thema’s de revue die voor alle studenten van wezenlijk belang zijn; met wat voor aangelegenheden houdt het College van Bestuur zich op dit moment eigenlijk bezig? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kwestie Yantai. De avond zal in het teken staan van interactie, je hebt dus alle kans om vragen aan de Jeu te stellen!

Iedereen is welkom vanaf 20:00 in Café Jut&Jul en de heer de Jeu zal spreken van 20:30 tot 21:30, wees er dus snel bij! Na het kroegcollege wordt er natuurlijk nog geborreld, waarbij het eerste drankje weer gratis is.

Tot 12 oktober!

Onze sponsoren